2016. március 21., hétfő

Chibiknek áll a Világ! Bocsánatkérő, és karakterbemutató

CÁAV - Karakterbemutató

Öhm, most mondhatnám azt hogy sok volt a dolgom és az ihlet se jött... És ez mind igaz is lenne. Mivel a dolgom is sok volt, és az ihlet se akart megáldani, az az enyves kezű...

De most végre, tekintetbe véve két hétnyi szünetemet legépelem azt a második fejezetet, ... amint megvagyok a karakterbemutatómmal.

Az első szerencsétlen a górcső alatt nem más mint a főszereplő, Várkos Luk(anna), aki előszeretettel rajzolgat, és bambul el az óra közepén, habár ez a jegyein mindössze apró mértékben látszik(leginkább a Rézfaszú bagoly által adott angol jegyein), ígyhát a tanárok végülis inkább csak hagyák, hadd vesszen el az ő kis világában. Kinézete egész átlagos, bár az idős urak/hölgyek rendszeresen nézik egy udvarias fiatalembernek a buszon...

Szereti: sajtos Tortilla(nyami), Lisa, 15 apró barátja, Hector és Ribizli, minden a földön felelhető állatfaj(bogarak kivételt képeznek... Kivéve a baba pókokat), far cry Primal(és egyéb társai), és nem írom tovább mert sose érnék a végére.
Az emeberek nem igazán gondolnak rá, hogy a mindig kedves Havas Liseletta (Lisa), ha megtehetné, valahogy így járkálna mindenhova. Szivárványos hajjal, fekete ruhában. De Lisa szerenycsétlenségére (vagy inkább szerencséjére?) szülei nem engedéjeznek számára ilyen kirívó kinézetet. Egyébként jófej, Luka egyik legjobb barátnője, és valahogy mindig másmilyen színű a haja. Ha olyan van gyorsan visszarángatja Lukát az álomvilágából. Sújos szőke herceg szindrómában szenved.

Szereti: Luka, az ikrek (Nara és Lara), cuki fiúk, szivárványos haj, sötét ruhák, segíteni másoknak.

Barátai gyakran nevezik jótündérnek.


Az ikrek Nara(bal) és Lara(jobb), a dilis négyes maradék két tagja. Rossz szokásuk az ugyanolyan kinézet, mellyel megtévesztik a körülötük lévő embereket, kivéve természetesen Lukát és Lisát. Imádják a cosplay-t, és néha az iskolába is jelmezben jönnek, habár ez elég ritkán fordul elő.

Szeretik: A Dilis Négyest, animéket, mangákat, cosplay-t, japánt, a közös kutyájukat Tarát(német juhászkutya), és természetesen egymást.

Gyakran mondják rájuk: olyanok mint két tojás! (Vajon miért...?)

A negyedik akit kivesézek (az ikreket egynek számítom be) az Natsuno Takashi lesz. A cukorfalat, akinek tetszik főszereplőnk, és lehet hogy vonzalma viszonzásra talál... De többet erről nem is mondok. A lényeg: Takashi egy aranyos srác, aki a lányok japán tanárnőjének a fia, és sajnos csak japánul és angolul beszél.

Szereti: Az állatokat, a zenét(iszonyatosan jól énekel, és tud gitározni), a gépes játékokat(hatalmas gamer), és mint láthatjátok a virágokat se veti meg.

És végül apró, és lehetetlenül aranyos chibikéim jönnek, akiket egybe vennék, hiszen személyiségüket mindenki ismeri, és (reményeim szerint) szereti is. Általában ők fognak elindítani egyes eseményeket, és mindig próbálkoznak segíteni Lukának, a bonyodalmak megoldásában, ami igazán érdekes szituációkat szül majd jövőidőben. Igazából nem is olyan angyon chibik, inkább olyanok mint azok a mozdulatlan figurák, csak én hívom őket Chibiknek.És legutoljára hagytam az amúgy a valóságban is létező Hektort(hátul) és Ribizlit(elől). Igazi kis cukorfalatok, és jelenleg a tojásaik fölött örködök, reménykedve hogy mind a hét darab lány lesz...Nos, ennyi lett volna a Karakterek bemutatója, remélem mindenkinek tetszett, ez a kis közjáték! Hamarosan hozom a második fejezetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése